14Jun/15

Информативно:

Всички опаковки на Bio-Oil могат да се рециклират и всички хартиени мhsатериали са сертифицирани в съответствие с практики за устойчиво управление на горите.

Производството на Bio-Oil не генерира вредни емисии, опасни отпадъци или отпадни води.

 

14Jun/15

“Красота без жестокост”

Bio-Oil е бил подложен на оценка за безопасност в съответствие с Регламента на Европейския парламент и на Съвета относно козметичните продукти. В токсикологичния профил, химичната структура, нивото на включване и общото ниво на дневна експозиция на всяка използвана съставка са били оценени и се считат за безопасни за употреба (включително за употреба от бременни жени).

Bio-Oil е член на асоциацията “Красота без жестокост”.

14Jun/15

Отличия

Bio-Oil спечели 194 награди в категория Грижа за кожата и се превърна в продукт номер 1 срещу белези и стрии в 18 държави в световен мащаб след лансирането на марката през 2002 г.

14Jun/15

Начин на употреба

*Начин на употреба при белези* Нанасяйте Bio-Oil върху белега два пъти
дневно с кръгообразни движения като масажирате нежно с върха на пръстите
до пълното попиване в кожата. Използвайте за период минимум
от 3 месеца.Не нанасяйте върху раздразнена кожа.

 

*Начин на употреба при стрии*
Масажирайте Bio-Oil два пъти дневно върху зоните склонни към поява на стрии. По време на бременност нанасяйте Bio-Oil два пъти дневно с масажни движения върху корема, ханша, гърдите, долната частна гърба и горната частна бедрата от началото на втория триместър.
За подобряване вида на кожата при вече съществуващи стрии, нанасяйте Bio-Oil два пъти дневно с кръгообразни движения като масажирате нежните върха на пръстите до пълното попиване в кожата. Използвайте за период минимум от 3 месеца.

*Начин на употреба при неравномерен тен*
Нанасяйте Bio Oil два пъти дневно с кръгообразни движения като масажирате нежно с върха на пръстите до пълното попиване в кожата. Използвайте за период минимум от 3 месеца.

*Начин на употреба при стареене на кожата*
Нанасяйте Bio-Oil два пъти дневно с кръгообразни движения като масажирате нежно с върха на пръстите до пълното попиване в кожата.

*Начин на употреба при дехидратирана кожа*
Нанасяйте Bio-Oil след вземане на душ, вана, излагане на слънце или плуване. Масажирайте нежно в кожата като наблягате на сухите зони. Bio-Oil е много подходящо за употреба като масло за вана.

 

10897036_704870832971727_2835083295752736902_n